Blaturi / Glafuri Lemn Stratificat

Descriere

La fel ca și panourile din lemn stratificat, blaturile si glafurile sunt produse din lemn masiv, uscat corespunzător și tăiat la anumite dimensiuni, care poate fi încleiat, atât pe lungime cât și pe lățime. Avantajele acestui tip de material sunt date de îmbunătăţirea rezistenţei şi a rigidităţii, prin reducerea influenţei negative a nodurilor, eliminarea deformărilor datorate uscării şi creşterea omogenităţii. Sunt panouri unice, din cel mai bun lemn natural. Pe măsură ce panourile finite, sunt puternice, ele sunt foarte stabile și își păstrează forma.

La cerere, putem oferi blaturi si glafuri din lemn stratificat inclusiv finisate la gata, decupate după șablon sau desen vectorial și vopsite / lăcuite / uleiate în mod profesional.

Experiența noastră de peste 15 ani este o garanție a produselor de înaltă calitate, a culorilor bogate și a prețurilor atractive.

SPECIFICATII

   

TIPUL

LAMELA CONTINUA

IMBINAT IN DINTI

LUNGIME

500-3000 mm

6000 mm

LATIME

200; 300; 400; 500; … 1200 mm

200; 300; 400; 500; … 1200 mm

GROSIME

15; 18; 24; 30; 35; 40; 45 mm

15; 18; 24; 30; 35; 40; 45 mm

LATIMEA LAMELEI

100 mm

100 mm

ADEZIV

D4; POLIURETAN

D4; POLIURETAN

SPECIA

MOLID ( Grosime: 20; 40mm) ; STEJAR

 STEJAR

CALITATE

A / B; STANDARD

A / B; STANDARD

SUPRAFATA

CALIBRAT GRANULATIE 80

CALIBRAT GRANULATIE 80

molid A-B

Stejar imbinat in dinti

Stejar lamela continua clasa A-B

Stejar lamela continua standard

Imaginile sunt făcute în fabrica noastră și au caracter informativ.

Calculați foarte simplu și rapid prețul pentru produsele din lemn masiv de care aveți nevoie. Apoi, puteți trimite comanda sau ne puteți contacta pentru mai multe informații.

Întrebări și răspunsuri:

Produsul semifabricat este executat la grosimea solicitata, cu supradimensiune pe lungime si latime, calibrat cu granulatie de 80 mm. Produsul finit, este taiat exact la dimensiune, muchiile frezate si uleiat / vopsit / lacuit la comanda.

Da, pretul este real, la care se adauga 19% T.V.A.

Ne ocupam de transport doar la produse finite sau comenzi care depasesc 0.5 mc. Pentru comenzi mai mici, putem pregati materialul pentru a fi ridicat. 

De obicei, comenzile dureaza intre 10-15 zile lucratoare, in functie de complexitate si marimea comenzii.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 5000 Lei, inclusiv T.V.A., plata se face 100% in avans. Comenzile care depasesc 5000 lei, se vor achita 50% avans, 50% inainte de ridicare.

Dupa ce vor fi agreate conditiile comerciale, se va intocmi factura. Aceasta se poate achita online prin transfer bancar, sau cash la punctul de lucru.

Clasa A/B este fara nod, curata fara defecte. Clasa rustic este cu noduri sanatoase. Vedeti pozele.

Da, la comanda putem executa produse finite, de la grinzi vopsite / lacuite, pana la piese de mobilier, inclusiv, blaturi, glafuri trepte, etc …

Transportul este in functie de zona si dimensiuni. In urma comenzii, va punem in legatura directa cu transportatorul, sau putem cauta noi transport pentru dvs. la bursa.

Produsele semifabricate sunt puse pe picioare de lemn si legate cu banda PP. Produsele finite sunt infoliate cu folie cu bule, coltare unde este cazul si folie stretch pentru protectie.

Pe pagina noastra, aveti paletarul pentru culorile de baza. La comanda, se poate face orice RAL doriti.

Panourile cu grosime pana in 24 mm sunt monobloc (nu sunt stratificate pe grosime). Panourile cu grosime de la 30 mm in sus, sunt stratificate si pe grosime.

Scroll to Top