GRINZI LEMN STRATIFICAT

Design modern și frumusețe naturală

Cu siguranță acestea se îmbină perfect în cadrul unui design modern, având de asemenea o estetică caldă și prietenoasă cu mediul înconjurător. Totodată, aceste grinzi lemn stratificat oferă o frumusețe naturală minunată și vei observa asta.

Grinzile lemn stratificat se obțin prin lipirea împreună a două sau mai multe lamele în condiții de temperatură și presiune bine stabilite. 

Totodată, despre aceste grinzi lemn stratificat putem spune că reprezintă o alegere excelentă atunci când ești interesat de o rezistență optimă.

Noi iți propunem o gamă variată de lungimi și înălțimi pentru aceste produse, iar acest lucru iți va satisface toate cerințele pe care le ai.

SPECIFICATII

 

LUNGIME

2000; 2500; 3000; 3500; 4000; 4500; 5000; 5500; 6000; 6500; 7000; 7500; 8000; 8500; 9000 mm

LATIME

60; 80; 100; 120; 150; 180; 200 mm

GROSIME / Inaltime

40; 80; 120; 160; 200; 240; 280; 320; 360; 400; 440; 480; 520; 560; 600 mm

ADEZIV

POLIURETAN

SPECIA

MOLID; STEJAR

CALITATE

A / B; Industrial

MOLID A-B

Imaginile sunt făcute în fabrica noastră și au caracter informativ.

Calculați foarte simplu și rapid prețul pentru produsele din lemn masiv de care aveți nevoie. Apoi, puteți trimite comanda sau ne puteți contacta pentru mai multe informații.

Cum se obțin acestea?

Referitor la scopul stratificării lemnului, putem spune că este acela de a elimina tensiunile interne din cadrul fibrei lemnoase. Aceste tensiuni sunt cele ce pot duce de multe ori la modificări ale structurii lemnului, strâmbări, încovoieri și pierderea cotelor inițiale. În aceste condiții, acest proces de stratificare este cel ce conferă acestor grinzi lemn stratificat cele mai bune calități.

Noi selectam atent materialul, il uscam corespunzator, eliminam defectele si propunem o rindeluire si presare excelenta, cu cel mai bun adeziv. In aceste conditii va fi garantata stabilitatea acestor grinzi lemn stratificat in timp. 

Care sunt avantajele acestora?

Există multe avantaje propunse de către aceste grinzi lemn stratificat, iar printre acestea putem aminti:

  • Proprietăți izolatoare excelente ce ajută la eliminarea punților termice;
  • Sunt o sursa regenerabilă și prietenoasă cu mediul;
  • Aplicațiile sunt diverse și pot fi utilizate ca materiale de structură;
  • Rezistența acestor grinzi lemn stratificat este una excelentă;
  • Se potrivesc cu orice tip de design interior;
  • Oferă siguranță și integritate structurilor;
  • Lemnul stratificat este reciclabil.

Odată ce vei alege aceste grinzi lemn stratificat ai ocazia de a te bucura de toate aceste avantaje. Prețul de achiziție este unul avantajos în raport cu toate avantajele propuse.

Ce sunt aceste grinzi?

Aceste grinzi lemn stratificat sunt cele ce oferă posibilitatea de a transforma un arbore mai subțire sau mai puțin lung într-o grindă sau un stâlp. Stratificarea presupune amestecarea unor rășini și lipirea lor în forma dorită pentru a crea grinzile necesare. Molidul este un arbore ce crește relativ repede și are o rezistență relativ mare în cazul în care ne raportăm la densitatea acestuia. 

Totodată, despre aceste grinzi lemn stratificat, putem spune că se pot realiza din orice tip de lemn atâta timp cât sunt îndeplinite clasele de rezistență. Lemnul stratificat reprezintă o bucată de lemn rezultată din lipirea cu rășini a unor lamele. Opțiunile de achiziție pentru aceste grinzi lemn stratificat sunt multiple și vei găsi exact ceea ce te interesează. În acest sens, ai ocazia de a alege grinzi lemn stratificat cu nod sau fară nod.

Utilizarea acesotra

Referitor la utilizarea acestor grinzi lemn stratificat, putem spune că pot înlocui cu succes grinzile din beton armat sau din oțel. Totodată, aceste grinzi lemn stratificat reprezintă un material ecologic, disponibil pe o scară largă și poate avea o durată de exploatare de sute de ani. Propun o rezistență mecanică excelentă ​raportat la greutatea redusă pe care o au.

Datorită segmentării acestor grinzi lemn stratificat, propun și o rezistență excelentă ​la putrefacție, deoarece putregaiul se va dezvolta mai mult pe lungimea fibrei unei scânduri și nu pe tot întreg ansamlul lemnos. Scândurile ce vor intra în componența unor grinzi lemn stratificat sunt izolate de celelalte scânduri, iar acest lucru înseamnă o rezistență mai mare.

Iți stăm la dispoziție oricând ai nevoie de grinzi lemn stratificat de calitate, la un preț excelent! Nu ezita să ne contactezi.

Întrebări și răspunsuri:

Clasa A/B (grinzi aparente) este mai bine finisata, are in plus operatia de chituire si inlocuirea nodurilor cazute. Clasa industriala ramane cum iese din presa si se trece doar prin calibrat sau masina de rindeluit. Aici aparea gauri de la noduri cazute, diferente la culoarea materialului, mici fisuri pe lamela.

Da, la comanda putem executa produsul finit: debitare / decupare, lacuire sau vopsire.

Grinzile se executa la comanda de la 1m pana la 12m, din 10 in 10 cm. Pentru usurinta transportului este bine sa fie comandate la dimensiunea minima de care aveti nevoie.

La comanda, putem decupa / cherta grinzile conform desenelor tehnice, sau modelelor noastre care le avem pe site.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 5000 Lei, inclusiv T.V.A., plata se face 100% in avans. Comenzile care depasesc 5000 lei, se vor achita 50% avans, 50% inainte de ridicare.

Ne ocupam de transport doar la produse finite. In cazul produselor semifabricate, colaboratorii nostri va pot ajuta: 0745473742 – Radu Szilagyi, acoperire in toata tara sau 0723817084 – Alin Stancu ruta Blaj – Bucuresti.

Lemnul stratificat este mult mai stabil decat lemnul monobloc. Cei mai importanti factori pentru a nu “lucra” in timp, este finisajul si sa nu fie direct expus intemperiilor.

Molidul are 430 kg / mc, iar stejarul 670 kg / mc.

Se pot face lungimi până la 12000 mm, dar latimea maxima in acest caz este 150 mm.

Produsele semifabricate sunt puse pe picioare de lemn si legate cu banda PP. Produsele finite sunt infoliate cu folie cu bule, coltare unde este cazul si folie stretch pentru protectie.

Pe pagina noastra, aveti paletarul pentru culorile de baza. La comanda, se poate face orice culoare din paletarul RAL.

Scroll to Top