LAMBRIU / PARDOSEALA MOLID

Descriere

Pardoseala și lambriul din lemn masiv oferă multe avantaje proprietarilor de case. Rezistența și durabilitatea acestuia conferă o durată lungă de viață și probabil că nu ar fi nevoie niciodată de înlocuire după instalare. Datorită structurii sale, este de asemenea, mai puțin predispusă la zgârieturi sau deteriorări, fiind o investiție sănătoasă pentru orice casă.

Producem la comandă sau direct din stoc, lambriu și pardoseală din lemn de molid. Materialul este uscat în uscător, umiditate 12+/-2%. Lungimi disponibile 3;4;6 metri.

SPECIFICATII

 

LUNGIME

3000 mm

LATIME

120 mm

GROSIME / Inaltime

20; 40 mm

SPECIA

MOLID

CALITATE

A / B cu nod

Imaginile sunt făcute în fabrica noastră și au caracter informativ.

Calculați foarte simplu și rapid prețul pentru produsele din lemn masiv de care aveți nevoie. Apoi, puteți trimite comanda sau ne puteți contacta pentru mai multe informații.

Produsul semifabricat este executat la grosimea solicitata, cu supradimensiune pe lungime si latime, calibrat cu granulatie de 80 mm. Produsul finit, este taiat exact la dimensiune, muchiile frezate si uleiat / vopsit / lacuit la comanda.

Da, pretul este real, include 19% T.V.A.

Ne ocupam de transport doar la produse finite. In cazul produselor semifabricate, colaboratorii nostri va pot ajuta: 0745473742 – Radu Szilagyi, acoperire in toata tara sau 0723817084 – Alin Stancu ruta Blaj – Bucuresti.

De obicei, comenzile dureaza intre 5 – 25 zile lucratoare, in functie de complexitate si materialul existent in productie.

Clasa A/B este fara nod, curata fara defecte. Clasa standard este cu noduri sanatoase. Vedeti pozele.

Da, la comanda putem executa produse finite, de la grinzi vopsite / lacuite, blaturi, glafuri, trepte pana la piese complexe de mobilier.

Produsele semifabricate sunt puse pe picioare de lemn si legate cu banda PP. Produsele finite sunt infoliate cu folie cu bule, coltare unde este cazul si folie stretch pentru protectie.

Pe pagina noastra, aveti paletarul pentru culorile de baza. La comanda, se poate face orice culoare din paletarul RAL.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 5000 Lei, inclusiv T.V.A., plata se face 100% in avans. Comenzile care depasesc 5000 lei, se vor achita 50% avans, 50% inainte de ridicare.

Scroll to Top