stalpi / balustri / Mana Curenta

Descriere

Stâlpii și baluștri sunt elementele care oferă suport vertical pentru balustrada scării și acționează ca un sistem de protecție în special pentru copii. Atât stâlpii cât și baluștrii, sunt confecționați din lemn stratificat, și se pot executa atât ca produs semifabricat cât și ca produs finit. 

Indiferent dacă, construiți o casă nouă sau renovați scara existentă, vă punem la dispoziție produsele potrivite pentru a capta imaginația și a vă îndeplini proiectul. La comandă, putem executa inclusiv stâlpi și baluștri strunjiți. 

SPECIFICATII

  

TIPUL

LAMELA CONTINUA

IMBINAT IN DINTI

LUNGIME

800; 900; 1000; 1200 mm

3000; 6000 mm

LATIME

43; 60; 85; 120 mm

43; 60; 85; 120 mm

GROSIME

43; 60; 72; 85; 120 mm

43; 60; 72; 85; 120 mm

ADEZIV

D4; POLIURETAN

D4; POLIURETAN

SPECIA

MOLID; STEJAR

MOLID; STEJAR

CALITATE

A; RUSTIC

A; RUSTIC

SUPRAFATA

CALIBRAT GRANULATIE 80

CALIBRAT GRANULATIE 80

Molid Clasa AB

STEJAR IMBINAT IN DINTI

Mana Curenta

Stejar lamela continua A-B

Imaginile sunt făcute în fabrica noastră și au caracter informativ.

Calculați foarte simplu și rapid prețul pentru produsele din lemn masiv de care aveți nevoie. Apoi, puteți trimite comanda sau ne puteți contacta pentru mai multe informații.

Produsul semifabricat este executat la grosimea solicitata, cu supradimensiune pe lungime si latime, calibrat cu granulatie de 80 mm. Produsul finit, este taiat exact la dimensiune, muchiile frezate si uleiat / vopsit / lacuit la comanda.

Da, pretul este real, la care se adauga 19% T.V.A.

Ne ocupam de transport doar la produse finite sau comenzi care depasesc 0.5 mc. Pentru comenzi mai mici, putem pregati materialul pentru a fi ridicat.

De obicei, comenzile dureaza intre 10-15 zile lucratoare, in functie de complexitate si marimea comenzii.

Clasa A/B este fara nod, curata fara defecte. Clasa rustic este cu noduri sanatoase. Vedeti pozele.

Da, la comanda putem executa produse finite, de la grinzi vopsite / lacuite, pana la piese de mobilier, inclusiv, blaturi, glafuri trepte, etc …

Transportul este in functie de zona si dimensiuni. In urma comenzii, va punem in legatura directa cu transportatorul, sau putem cauta noi transport pentru dvs. la bursa.

Produsele semifabricate sunt puse pe picioare de lemn si legate cu banda PP. Produsele finite sunt infoliate cu folie cu bule, coltare unde este cazul si folie stretch pentru protectie.

Pe pagina noastra, aveti paletarul pentru culorile de baza. La comanda, se pot face orice RAL doriti.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 5000 Lei, inclusiv T.V.A., plata se face 100% in avans. Comenzile care depasesc 5000 lei, inclusiv T.V.A., se vor achita 50% avans, 50% inainte de ridicare.

Dupa ce vor fi agreate conditiile comerciale, se va intocmi factura. Aceasta se poate achita online prin transfer bancar, sau cash la punctul de lucru.

Scroll to Top