TERMENI SI CONDITII

Cine suntem si ce facem?

Valger Lemn are ca obiect principal de activitate productia de lemn masiv, lemn lamelat incleiat, cunoscut si sub de denumirea de lemn stratificat. Producem lemn stratificat pentru usi – ferestre, grinzi pentru constructii, panouri pentru mobilier, blaturi, trepte, etc… Prelucram 2 tipuri de lemn: molid si stejar. Societatea noastra este foarte flexibilia d.p.d.v al dimensiunilor pentru clienti, prelucram lemn cu dimensiunile solicitate de acesta chiar daca nu se incadreaza in standardele noastre. Lucram cu adeziv D4 (2k) si poliuretan. Scopul stratificarii lemnului este de a elimina tensiunile interne din cadrul fibrei lemnoase, tensiuni care de cele mai multe ori determina modificari ale structurii lemnului, ducand la strambari, incovoieri, pierderea cotelor initiale.

Inca din antichitate lemnul a stat la baza realizarii tuturor elementelor de tamplarie. Astazi, progresele tehnologice ne aduc in continuare lemnul in casele noastre la nivelul de eficienta cerut de secolul XXI. Daca va place natura si o doriti aproape de dumneavoastra, simtiti mirosul lemnlui in propria locuinta. In acest sistem se poate realiza o gama variata de profile, ferestre, usi si mobilier din lemn stratificat.

 NOU în compania Valger Lemn

Producem semifabricate din orice esenta, cu materialul clientului. Acestea sunt fabricate cu oameni de calitate, utilaje profesionale, in cele mai bune conditii.  Cantitate minima, 2 metri cubi materie prima.

Daca informatiile de mai sus v-au convins, puteti sa va calculati foarte simplu si rapid suma de pret pentru produsele din lemn masiv de care aveti nevoie si sa trimite-ti comanda, sau puteti intra in contact cu noi pentru mai multe informatii.

Scroll to Top