DESPRE NOI

Cine suntem si ce facem?

Valger Lemn are ca obiect principal de activitate productia de lemn masiv, lemn lamelat incleiat, cunoscut si sub de denumirea de lemn stratificat. Producem lemn stratificat pentru usi, ferestre, grinzi pentru constructii, panouri pentru mobilier, blaturi, trepte, s.a. Prelucram 2 tipuri de lemn: molid si stejar. Suntem flexibili din punct de vedere al dimensiunilor, prelucram lemn cu dimensiunile solicitate de catre client, chiar daca nu se incadreaza in standardele noastre. Lucram cu adeziv D4 si poliuretan. Scopul stratificarii lemnului este de a elimina tensiunile interne din cadrul fibrei lemnoase, tensiuni care de cele mai multe ori determina modificari ale structurii lemnului, ducand la strambari, incovoieri si pierderea cotelor initiale.

Inca din antichitate lemnul a stat la baza realizarii tuturor elementelor de tamplarie. Astazi, progresele tehnologice ne aduc in continuare lemnul in casele noastre la nivelul de eficienta cerut de secolul XXI. Daca va place natura si o doriti aproape de dumneavoastra, simtind mirosul lemnului in propria locuinta, acest lucru este posibil prin gama noastra variata de profile, ferestre, usi si mobilier din lemn stratificat.

 NOU în compania Valger Lemn

Producem semifabricate din orice esenta, cu materialul clientului. Acestea sunt fabricate de oameni cu experienta, folosind utilaje profesionale si avand cele mai bune conditii. Cantitate minima – 2 m3 materie prima.

Calculati foarte simplu si rapid pretul pentru produsele din lemn masiv de care aveti nevoie. Apoi, puteti trimite comanda sau ne puteti contacta pentru mai multe informatii.

Scroll to Top