Panouri Lemn Stratificat

Stabilitate și omogenitate

Panourile din lemn stratificat sunt panouri unice, din cel mai bun lemn natural. Pe măsură ce panourile finite, sunt puternice, ele sunt foarte stabile și își păstrează forma. Sunt ideale pentru mobilier de înaltă calitate, decorațiuni interioare, scări, pervazuri, etc….

 Panourile sunt produse din lemn masiv, uscat corespunzător și tăiat la anumite dimensiuni, care mai apoi poate fi încleiat atât pe lungime, lățime cât și pe grosime. Avantajele panourilor din lemn stratificat sunt date de îmbunătăţirea rezistenţei şi a rigidităţii, prin reducerea influenţei negative a nodurilor mari sau cazatoare, eliminarea deformărilor datorate uscării şi creşterea omogenităţii.  

Rezultatul este un produs stabil foarte util, plăcut, estetic și impunător prin textură.

SPECIFICATII

   

TIPUL

LAMELA CONTINUA

IMBINAT IN DINTI

LUNGIME

500-3000 mm

6000 mm

LATIME

200; 300; 400; 500 … 1200 mm

200; 300; 400; 500 … 1200 mm

GROSIME

15; 18; 24; 30; 35; 40; 45; mm

15; 18; 24; 30; 35; 40; 45 mm

LATIMEA LAMELEI

100 mm

100 mm

ADEZIV

D4; POLIURETAN

D4; POLIURETAN

SPECIA

MOLID; STEJAR

MOLID; STEJAR

CALITATE

A/B; STANDARD

A/B

SUPRAFATA

CALIBRAT GRANULATIE 80

CALIBRAT GRANULATIE 80

Panouri lemn stratificat molid imbinat in dinti

panouri lemn stratificat

Panouri lemn stratificat stejar imbinat in dinti

Panouri lemn stratificat stejar lamela continua Clasa A - B

Panouri lemn stratificat stejar lamela continua clasa Standard

Imaginile sunt făcute în fabrica noastră și au caracter informativ.

Calculați foarte simplu și rapid prețul pentru produsele din lemn masiv de care aveți nevoie. Apoi, puteți trimite comanda sau ne puteți contacta pentru mai multe informații.

Calitate și rezistenta

Daca vei alege aceste panouri, ai ocazia de a te bucura de o calitate excelentă din toate punctele de vedere. Rezistența acestora iți oferă posibilitatea de a le utiliza în cele mai bune condiții.

Utilizare

În ceea ce privește utilizarea unor panouri lemn masiv, putem spune că este practicată în amenajările interioare și pentru fabricarea mobilei. Utilizarea acestor panouri lemn masiv este din ce în ce mai populară și reprezintă o alternativă excelentă pentru amenajări și pentru o mobilă de calitate. 

Adezivul utilizat pentru crearea acestor panouri lemn masiv permite materialului brut să își păstreze toate proprietățile naturale bune, însă vă deveni de asemenea mai stabil și mai durabil.

Datorita procesului de fabricare, aceste panouri lemn masiv vor deveni utile, plăcute, estetice și cu o textură excelentă. În ceea ce privește aplicarea adezivului pentru aceste panouri lemn masiv putem spune că totul se va face mecanizat, iar cantitatea va fi foarte bine controlată pentru a nu exista probleme în ceea ce privește dezlipirea.

În cazul în care lipirea se vă realiza corect, indiferent de presiunea aplicată ulterior, aceasta nu va ceda. În cazul în care are loc o desfacere a liniei de lipire, atunci înseamnă că nu a fost utilizat suficient adeziv, sau nu a fost absorbit corect de către lemn.

Proces de fabricatie

Crearea acestor panouri lemn masiv propune un proces de fabricație, iar printre etapele acestuia putem aminti:

  • Debitarea bușteanului;
  • Uscarea cherestelei;
  • Debitarea cherestelei pentru o lungime, lățime și grosime corectă;
  • Eliminarea nodurilor și a defectelor;
  • Prelungirea elementelor mai mici;
  • Sortarea elementelor;
  • Aplicarea adezivului;
  • Incleierea;
  • Calibrarea panoului obținut.

Acestea sunt principalele etape ale procesului de fabricare a acestor panouri lemn masiv. 

Avantajele acestora

Aceste panouri lemn masiv au început să fie din ce în ce mai utilizate datorita beneficiilor pe care le oferă. În acest sens, putem aminti de rezistență și durabilitate, iar lemnul masiv este impresionant din acest punct de vedere. Multe persoane apreciază tot ceea ce oferă un mobilier din lemn masiv și sunt de părere că acest material este perfect. Totodată, datorită rezistenței sale, acest tip de lemn este utilizat în întreaga lume, fiind foarte apreciat pentru toate beneficiile oferite.

De asemenea, în cazul acestor panouri lemn masiv, putem aminti și de elementul estetic, fiind neegalat în ceea ce privește frumusețea. Are o granulație frumoasă, iar acest lucru oferă cu siguranță un mobilier fin și foarte plăcut estetic. Dacă partea estetică reprezintă un criteriu important pentru tine, atunci cu siguranță lemnul masiv este o alegere solidă.

Personalizarea reprezintă un alt avantaj de care vei avea parte odată ce vei opta pentru aceste panouri lemn masiv. Ai la dispoziție multiple moduri, forme, finisaje și culori referitor la alegerea unor panouri lemn masiv.

Intrebări și raspunsuri:

Produsul semifabricat este executat la grosimea solicitata, cu supradimensiune pe lungime si latime, calibrat cu granulatie de 80 mm. Produsul finit, este taiat exact la dimensiune, muchiile frezate si uleiat / vopsit / lacuit la comanda.

Da, pretul este real, include 19% T.V.A.

Ne ocupam de transport doar la produse finite. In cazul produselor semifabricate, colaboratorii nostri va pot ajuta: 0745473742 – Radu Szilagyi, acoperire in toata tara sau 0723817084 – Alin Stancu ruta Blaj – Bucuresti.

De obicei, comenzile dureaza intre 5 – 25 zile lucratoare, in functie de complexitate si materialul existent in productie.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 5000 Lei, inclusiv T.V.A., plata se face 100% in avans. Comenzile care depasesc 5000 lei, se vor achita 50% avans, 50% inainte de ridicare.

Da, la comanda putem executa produse finite, de la grinzi vopsite / lacuite, blaturi, glafuri, trepte pana la piese complexe de mobilier.

Clasa A/B este fara nod, curata fara defecte. Clasa standard este cu noduri sanatoase. Vedeti pozele.

Costul transportului variaza in functie de zona si dimensiuni. Mai sus aveti contactele colaboratilor nostri pe partea de transport.

Produsele semifabricate sunt puse pe picioare de lemn si legate cu banda PP. Produsele finite sunt infoliate cu folie cu bule, coltare unde este cazul si folie stretch pentru protectie.

Pe pagina noastra, aveti paletarul pentru culorile de baza. La comanda, se poate face orice culoare din paletarul RAL.

Panourile cu grosime pana in 24 mm sunt monobloc (nu sunt stratificate pe grosime). Panourile cu grosime de la 30 mm in sus, sunt stratificate si pe grosime.

Scroll to Top