TREPTE LEMN Stratificat

Design modern și estetică caldă – Trepte lemn stratificat

Trepte lemn stratificat sunt trepte net superioare treptelor din lemn monobloc. Se îmbină perfect cu designul modern, cu o estetică caldă, prietenos cu mediul înconjurător, pentru a oferi o frumusețe naturală de neegalat. 

Treptele din lemn stratificat  sunt produse din lemn masiv, uscat corespunzător și tăiat la anumite dimensiuni, care poate fi încleiat, atât pe lungime cât și pe lățime. Avantajele acestui tip de material sunt date de îmbunătăţirea rezistenţei şi a rigidităţii, prin reducerea influenţei negative a nodurilor, eliminarea deformărilor datorate uscării şi creşterea omogenităţii.  

Rezultatul este un produs stabil în timp, foarte util, plăcut, estetic și impunător prin textură.

La cerere, putem oferi trepte din lemn stratificat inclusiv finisate la gata, decupate după șablon sau desen vectorial și vopsite / lăcuite / uleiate.

Societatea noastră execută la comandă sau direct din stoc, inclusiv plintă, mână curentă, riflaje și baluștri pentru scări.

SPECIFICATII

  

TIPUL

LAMELA CONTINUA

IMBINAT IN DINTI

LUNGIME

500-3000 mm

6000 mm

LATIME

190; 260; 300; 340; 360; 610; 950; 1220 mm

610; 950; 1220 mm

GROSIME

18; 24; 30; 35; 40; 45; 50 mm

18; 24; 36; 40; 48 mm

LATIMEA LAMELEI

40-85 mm

40-85 mm

ADEZIV

D4; POLIURETAN

D4; POLIURETAN

SPECIA

MOLID; STEJAR

MOLID; STEJAR

CALITATE

A; RUSTIC

A; RUSTIC

SUPRAFATA

CALIBRAT GRANULATIE 80

CALIBRAT GRANULATIE 80

Stejar imbinat in dinti

Stejar lamela continua clasa A - B

Stejar lamela continua standard

Trepte lemn stratificat molid AB

Imaginile sunt făcute în fabrica noastră și au caracter informativ.

Calculați foarte simplu și rapid prețul pentru produsele din lemn masiv de care aveți nevoie. Apoi, puteți trimite comanda sau ne puteți contacta pentru mai multe informații.

Trepte lemn stratificat cu o rezistență optimă

Odată ce vei opta pentru aceste trepte lemn stratificat te vei bucura de avantaje multiple. Se va reduce și influența negativă a nodurilor, eliminarea deformărilor datorate uscării și vă crește omogenitatea.

Aceste trepte lemn stratificat propun în acest sens o rezistență ideală. De asemenea, aceste produse sunt foarte utile, plăcute, cu o estetică și textură impunătoare. Iți punem de asemenea la dispoziție opțiunea de a cumpără plinta, mana curentă și balusti, la un preț excelent.

Calitatea și avantajele unor trepte lemn stratificat

Atât din punct de vedere al aspectului cât și al avantajelor, aceste trepte lemn stratificat reprezintă cu siguranță una dintre cele mai bune alegeri. Acest lucru este posibil și ca urmare a texturii și a aspectului original pe care îl oferă, spațiul interior va căștiga prin personalitate, iar atmosfera va fi mereu una caldă și primitoare. Chiar și odată cu trecerea timpului, aceste trepte lemn stratificat se vor păstra foarte bine și vor trece cu brio testul.

În momentul în care vei dori să optezi pentru aceste trepte lemn stratificat pentru interior, trebuie să te asiguri de faptul că acestea vor îndeplini o serie de calități esențiale. Printre aceste calități, putem aminti:

  • Integrarea în cadrul spațiului interior;
  • Stabilitatea oferită pe perioada utilizării;
  • Rezistența propusă;
  • Estetică;
  • Siguranță.

Odată ce vei alege aceste trepte lemn stratificat, vei dispune cu siguranță de toate aceste calități. Lemnul stratificat este recunoscut pentru calitatea pe care o propune dar și pentru faptul că aduce un plus de stil pentru orice spațiu interior.

Din ce esențe sunt făcute aceste trepte lemn stratificat?

Aceste trepte lemn stratificat pot fi fabricate din stejar, fag, dar și din alte esențe din lemn tare. Fiecare esență de lemn are anumite caracteristici, iar treptele din lemn stratificat oferă anumite avantaje printre care putem aminti de rezistența deosebită. Aspectul și calitatea acestor trepte lemn stratificat sunt excelente și se vor păstra pentru o perioadă îndelungată de timp, ceea ce nu poate decât să te bucure.

Prin utilizarea unor trepte lemn stratificat, ai ocazia de a oferi mereu încăperilor o eleganță aparte din punct de vedere al aspectului. Pe de altă parte, calitatea treptelor din lemn este una incontestabilă, reprezentând din acest punct de vedere cea mai bună alegere pe care o poți face în momentul selecției. 

Trepte lemn stratificat – Versatilitate și stil

Pe piață exista opțiuni multiple referitor la achiziționarea acestor trepte lemn stratificat din punct de vedere a esențelor și a nuanțelor. În funcție de preferințele pe care le ai, vei descoperi exact ceea ce te interesează referitor la achiziționarea unor trepte lemn stratificat. Frumusețea și eleganța lemnului nu va fi niciodată egalată și nu poate fi comparată cu alt material. În acest sens, putem adăuga că lemnul este un material ce se integrează perfect în orice stil de design interior, începând de la cel vintage la cel modern sau minimalist. 

Noi iți oferim cea mai bună opțiune de achiziționare a acestor trepte lemn stratificat și vei aprecia pe deplin design-ul aparte și aspectul spectaculos. Trebuie doar să iei în calcul această opțiune de selecție și să te bucuri de tot ceea ce are de oferit acest material.

Produsul semifabricat este executat la grosimea solicitata, cu supradimensiune pe lungime si latime, calibrat cu granulatie de 80 mm. Produsul finit, este taiat exact la dimensiune, muchiile frezate si uleiat / vopsit / lacuit la comanda.

Da, pretul este real, la care se adauga 19% T.V.A.

Ne ocupam de transport doar la produse finite sau comenzi care depasesc 0.5 mc. Pentru comenzi mai mici, putem pregati materialul pentru a fi ridicat.

De obicei, comenzile dureaza intre 10-15 zile lucratoare, in functie de complexitate si marimea comenzii.

Clasa A/B este fara nod, curata fara defecte. Clasa rustic este cu noduri sanatoase. Vedeti pozele.

Da, la comanda putem executa produse finite, de la grinzi vopsite / lacuite, pana la piese de mobilier, inclusiv, blaturi, glafuri trepte, etc …

Transportul este in functie de zona si dimensiuni. In urma comenzii, va punem in legatura directa cu transportatorul, sau putem cauta noi transport pentru dvs. la bursa.

Produsele semifabricate sunt puse pe picioare de lemn si legate cu banda PP. Produsele finite sunt infoliate cu folie cu bule, coltare unde este cazul si folie stretch pentru protectie.

Pe pagina noastra, aveti paletarul pentru culorile de baza. La comanda, se pot face orice RAL doriti.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 5000 Lei, inclusiv T.V.A., plata se face 100% in avans. Comenzile care depasesc 5000 lei, inclusiv T.V.A., se vor achita 50% avans, 50% inainte de ridicare.

Dupa ce vor fi agreate conditiile comerciale, se va intocmi factura. Aceasta se poate achita online prin transfer bancar, sau cash la punctul de lucru.

Panourile cu grosime pana in 24 mm sunt monobloc (nu sunt stratificate pe grosime). Panourile cu grosime de la 30 mm in sus, sunt stratificate si pe grosime.

Scroll to Top