GRINZI De Molid STRATIFICAT cu bLind de stejar

Grinzi de Molid Stratificat cu BLind de Stejar

Imaginile sunt făcute în fabrica noastră și au caracter informativ.

Calculați foarte simplu și rapid prețul pentru produsele din lemn masiv de care aveți nevoie. Apoi, puteți trimite comanda sau ne puteți contacta pentru mai multe informații.

Grinzi de Molid Stratificat cu BLind de Stejar: Eleganță și Durabilitate în Construcții

Când vine vorba de construcții durabile și elegante, alegerea materialelor potrivite joacă un rol esențial. Grinzile de molid stratificat cu blind de stejar sunt o opțiune inovatoare ce aduce împreună rezistența și frumusețea într-un mod excepțional. Acest produs unic este tot mai popular în industria construcțiilor, fiind preferat pentru proiecte rezidențiale și comerciale. În acest articol, vom explora beneficiile și caracteristicile acestor grinzi, oferindu-vă o perspectivă detaliată asupra modului în care acestea pot îmbunătăți calitatea și estetica structurilor dumneavoastră.

Construcție Durabilă

Grinzile de molid stratificat cu blind de stejar sunt recunoscute pentru durabilitatea lor excepțională. Molidul este un lemn rezistent, iar stratificarea adaugă o înaltă rezistență la încovoiere și rupere. Blindul de stejar, utilizat în procesul de fabricație, adaugă o protecție suplimentară împotriva factorilor de mediu, cum ar fi umiditatea și insectele. Acest lucru face grinzi potrivite pentru o gamă largă de aplicații, de la acoperișuri până la structuri de sprijin.

Aspect Estetic Remarcabil

O combinație de molid și stejar aduce o estetică remarcabilă oricărui proiect de construcție. Grinzile prezintă un aspect natural, cu nuanțe calde de molid și textura distinctivă a stejarului. Această estetică plăcută face din grinzi nu doar elemente funcționale, ci și elemente de design care contribuie la frumusețea generală a clădirii.

Rezistență la Factorii de Mediu

Un alt avantaj major al grinzilor de molid stratificat cu blind de stejar este rezistența lor la factorii de mediu. Stratificarea și tratamentul cu blind de stejar le conferă o protecție suplimentară împotriva schimbărilor de temperatură, umidității ridicate și a altor condiții meteo extreme. Această rezistență face ca aceste grinzi să fie ideale pentru proiecte în aer liber, precum terase, foișoare sau balcoane.

Ușor de Prelucrat și Instalat

Deși sunt extrem de durabile, grinzi de molid stratificat cu blind de stejar sunt și ușor de prelucrat și instalat. Acest lucru facilitează procesul de construcție și reduce costurile asociate cu mâna de lucru. Cu o greutate relativă redusă în comparație cu alte materiale de construcție, aceste grinzi pot fi manipulate cu ușurință, facilitând procesul de instalare.

Versatilitate în Designul Structural

Datorită naturii lor versatile, grinzi de molid stratificat cu blind de stejar pot fi integrate într-o varietate de proiecte arhitecturale. Indiferent dacă este vorba despre construcții moderne sau clasice, aceste grinzi adaugă un caracter distinctiv și o notă de eleganță. Ele pot fi utilizate pentru susținerea acoperișurilor, crearea de arcade sau balustrade, contribuind la definirea spațiilor și creând un impact vizual semnificativ.

În concluzie, grinzi de molid stratificat cu blind de stejar sunt o alegere inteligentă pentru cei ce caută o combinație perfectă între durabilitate, estetică și versatilitate în construcții. Aceste elemente de construcție de înaltă calitate nu numai că asigură o stabilitate solidă a structurii, dar adaugă și o notă distinctivă de frumusețe naturală. Optând pentru grinzi de molid stratificat cu blind de stejar, veți investi într-un viitor construit pe temelii solide și cu un aspect atrăgător.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune grinzi de molid stratificat cu blind de stejar pentru proiectul dumneavoastră, contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem satisface nevoile de construcție și design. Echipa noastră de experți este aici pentru a vă ghida și a vă oferi soluții personalizate pentru proiectul dumneavoastră unic.

Întrebări și răspunsuri:

Clasa A/B (grinzi aparente) este mai bine finisata, are in plus operatia de chituire si inlocuirea nodurilor cazute. Clasa industriala ramane cum iese din presa si se trece doar prin calibrat sau masina de rindeluit. Aici aparea gauri de la noduri cazute, diferente la culoarea materialului, mici fisuri pe lamela.

Da, la comanda putem executa produsul finit: debitare / decupare, lacuire sau vopsire.

Grinzile se executa la comanda de la 1m pana la 12m, din 10 in 10 cm. Pentru usurinta transportului este bine sa fie comandate la dimensiunea minima de care aveti nevoie.

La comanda, putem decupa / cherta grinzile conform desenelor tehnice, sau modelelor noastre care le avem pe site.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 5000 Lei, inclusiv T.V.A., plata se face 100% in avans. Comenzile care depasesc 5000 lei, se vor achita 50% avans, 50% inainte de ridicare.

Ne ocupam de transport doar la produse finite. In cazul produselor semifabricate, colaboratorii nostri va pot ajuta: 0745473742 – Radu Szilagyi, acoperire in toata tara sau 0723817084 – Alin Stancu ruta Blaj – Bucuresti.

Lemnul stratificat este mult mai stabil decat lemnul monobloc. Cei mai importanti factori pentru a nu “lucra” in timp, este finisajul si sa nu fie direct expus intemperiilor.

Molidul are 430 kg / mc, iar stejarul 670 kg / mc.

Se pot face lungimi până la 12000 mm, dar latimea maxima in acest caz este 150 mm.

Produsele semifabricate sunt puse pe picioare de lemn si legate cu banda PP. Produsele finite sunt infoliate cu folie cu bule, coltare unde este cazul si folie stretch pentru protectie.

Pe pagina noastra, aveti paletarul pentru culorile de baza. La comanda, se poate face orice culoare din paletarul RAL.

Scroll to Top